Cockpit Event - vi tar lek på alvor

Cockpit Event er et eventbyrå som utvikler og leverer event, arrangement og teambyggingsaktiviteter til bedrifter, organisasjoner og etater. Vi gjennomfører aktiviteter over hele østlandsområdet, og har over 25 års erfaring innenfor eventbransjen.

Vår stab består av 20 dedikerte mennesker, som til enhver tid er klar til å skape begeistring og engasjement hos kundene. Umiddelbare reaksjoner etter våre arrangement er ofte "gøy", "kreativt", "gjennomtenkt" og "helhetlig".

 

 

 

 

 

 

 

.

Typisk Cockpit Event

KREATIVITET

Kreativ og løsningsorientert er to ord mange forbinder med Cockpit Event. Mye av kreativiteten lå i utviklingen av konseptene, og i dag har de blitt «hyllevare» som gir kunden den fordelen at de kan leveres på kort varsel. Vi vet at ting skjer – ikke alltid som planlagt – og Cockpit Event er raske til å finne løsninger der og da. Solid markedserfaring har blitt vår merkevare.

KUNNSKAP

Vi har over 20 års erfaring innen event! Lang fartstid i bransjen krever mer enn bare stå-på-vilje. Tilegnelsen av kunnskap og erfaring omkring både mennesker og marked, er elementer som har bidratt til bærende konstruksjoner i vårt virke.

Å forstå kundens behov i forkant av bestillingen, veilede og hjelpe er en viktig del av kundereisen så vel som under avvikling av arrangementet. Fornøyde kunder og god service er for oss en selvsagt del av produktet vi leverer.

GLEDE

Tenk å få lov til å ha det moro på jobben hver dag! Staben vår som er ute på arrangementene er håndplukkede. De er en kreativ gjeng som er dyktige på å finne løsninger på det uforutsette og bidrar til flyt i arrangementet. Vår erfaring er at dette er avgjørende komponenter for kundetilfredsheten. Det at vi har det moro på jobb, ser vi smitter over i arbeidet vi gjør ute i felt.

Mer enn 25 års erfaring

1995 gøy med lavvo Gardermoen Arrangement1995
Gardermoen Arrangement ble etablert etter oppfordring fra det eneste hotellet i området, Quality Airport hotell.
Aktiviteten var en lavvo i skogen bak hotellet kombinert med enkle aktiviteter.